torstai 17. marraskuuta 2011

Mekkonen / Dressy

Malli Villamekko kirjasta Veikeät vauvanvaatteet - Ompele vanhasta uutta
Tarvikkeet Kierrätyskankaita Huuto.netistä ja vetskari jostain vanhoista housuista.
Koko n. 80 cm
Mä oon viimeksi tehnyt ompelukoneella jonkun vaatteen varmaan joskus yläasteella. Oon kyllä lyhentänyt housuja, ommellut verhoja ja sen sellasta. 


No mutta kuitenkin, oon nyt ollu tän viikon saikulla ja kotona on ollu melko tylsää, niin päätin kokeilla ompelua pitkästä aikaa ja tämä vaikutti sen verran helpohkolta hommalta, että oletin selviäväni tästä. 


Ja mä selvisin!


Toki koneen käytön vähyys näkyy siinä että takakappaleet ei oo ihan kohakkain ja saumat on vähän miten sattuu, mutta siitä huolimatta oon kyllä kovin ylpeä tästä saavutuksesta. Seuraavaksi mä uskaltaudun tekemään tytöille ehkä jotain vähän monimutkasempaa :)


*****


Pattern A wool dress from the book (indirectly translated) Cute babyclothes - make new clothes from old ones.
Materials Recycled fabrics bought from Huuto.net (the Finnish version of eBay), the zipper is from a pair of old pants
Size About 80 cm


It's been a long time that I made a real piece of clothing. I think it was when I was at middle school.  Sure I've shortened pants and sewn drapes and other little things but not clothes from scraps.


Anyway, I've peen sik this week and it's been boring so I decided to try sewing again. This dress seemed easy so I decided to try it.


And I made it!


Sure, the pieces aren't perfectly together and the seams are a bit wobbly, but still I'm proud that I made it. Maybe next time I'll make something more difficult :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti