maanantai 23. toukokuuta 2011

Kesäinen lämmike


Lanka Noro Kureyon Sock
Menekki 88 g
Koko M (hihoissa toistin mellikertaan koon L mukaan, kun halusin vähän pidemmät hihat)
Puikot Koon 5 pyöröpuikko ja sukkapuikot Ostin tota Noroa alesta jossain vaiheessa ja etsiskelin hyvää ohjetta langalle. Tämä sattui silmään tuolla Raverlyssa ja päätin kokeilla. Ja ihanahan tästä tuli. Värit on ihanan kesäiset (mutta menee muunakin vuodenaikana ihan hyvin) ja villalangan ansiosta on yllättävän lämmin ja toisaalta verkkomaisuuden vuoksi myös ihanan viileä tarvittaessa :)

Tämän voisi tehdä jostain muustakin ohkasesta sukkalangasta ja menekki ei ole mikään kamalan paha, kun alle 100 g riittää ihan hyvin. Saattaa siis olla, että tänne ilmestyy jossain vaiheessa toinen samanmoinen, mutta eri langasta (kunhan noi muut projektit sais joskus alta pois).

-----

Lankavarasto on taas päässyt kasvamaan, mutta en kyllä ole ostanut lankaa, vaan ystäväni päätti luovuttaa alottamansa projektit ja lahjoitti langat mulle. 

Lankavarasto:

11 856 g - 88 g + 750 g = 12 518 g

2 kommenttia:

 1. Kurkkija ilmiantaa itsensä ;)

  Ompa kaunis! Mulla on kauhee lankamorkkis, kun viime vuoden pidin lankalakkoa enkä tosissaan ostanut yhtään mitään vuoteen (käsityömessut Tampereella oli se raja, et nyt saa taas ostaa). Nyt oon huomannu, että oon hamstrannu vaikka mitä lankoja, eikä oo aikaa neuloa vaikka mieli tekisi! Nyt vielä kun pitäisi tän masuasukinkin saapua ihan parin viikon sisään, niin mitäs sitä sitten ehtisi...

  Muistaakseni bongasin sun blogin vaukkareiden puolelta, itse oon Ekaterinana varmaan tutumpi. :)

  - Katja

  VastaaPoista
 2. Kiva kun kävit :D

  Onneksi langat kyllä pysyy hyvin vaikka kuinka kauan (paitsi jos on jotain tuholaisia) eli ehdit varmasti joskus tulevaisuudessa tekemään niistä kaikista ihanista langoista jotain :)

  Mun lankavaraston tyhjennysprojekti ei oikeen suju kovin hyvin, kun jatkuvasti bongaa jotain hyviä tarjouksia :D

  VastaaPoista