maanantai 3. tammikuuta 2011

Uusi vuosi, uudet tekeleet :)

Vuosi vaihtui, mutta valmistuneita töitä ei nyt oo esitellä yhtään :) uusia alotettuja tekeleitä on kyllä taas vaikka kuinka monta. Tällä hetkellä on pelkästään 4 sukat, 2 lapaset, 2 huivia, kasa tiskirättejä ja ties mitä muuta kesken... Mutta kun ei osaa keskittyä yhteen niin kauaa että sais sen valmiiksi, niin tää täahti on vähän hidas. JA ettei itelle tulis yhtään lisää paineita niin ideoita uudesta arvottavasta otetaan vastaan. Tän viikon perjantaihin (7.1.2011) saakka otetaan vastaan vinkkejä (täällä ja Facebookissa) että mitä vois arpoa loppukuusta kun blogi täyttää vuoden.

-----

Lankavaraston yhteenvetona joulukuun (ja vuoden 2010) lopussa:

Lankaa 13 310 g 
Huovutusvillaa 97 g
Poppanaa 2 450 g

-----

edit. 5.1.2011
Aikaa ehdotuksille pidennetään sunnuntaille 9.1.2011 asti, koska lähden miehen ja lasten kanssa Keski-Suomeen, enkä siellä varmaan kovasti ole netissä. En vielä tiedä mikä päivä tullaan takaisin (la-su-ma), niin sunnuntai ilta klo 21.00 olkoon takarajana ehdotuksille.

3 kommenttia:

 1. Apua kuinka monta työtä keskeneräisenä!!!!! :D Mä niin ahdistuisin :D

  Mun ehdotus arvottavaksi vois olla se kangas aitan sputnik mistä joskus oli puhetta (ois kyllä vähän iso lähetettävä) ..mulla on oma lehmä ojassa tässä asiassa koska en osannu tehdä sitä itte vaikka yritin. Sähän tietty tekisit kuvalliset ohjeet tänne meille samalla ku palkintoa väkertäisit ;)

  Ihanaa uutta vuotta <3

  VastaaPoista
 2. ^Mä voin yrittää "suomentaa" sulle ne ohjeet jos haluut? Mut tosiaan ku noita töitä on _muutama_ kesken ni voi mennä viel hetki :) Se vois lähetettävänä olla tosiaan melko iso....

  VastaaPoista
 3. Voi se ois ihanaa. Mutta ei ihan vielä. Nyt on liikaa koulutehtäviä eikä tähän voi ottaa mitään projektia niitten lisäksi. Palataan asiaan :) Kiitos!

  VastaaPoista