keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Rintakoruja huovasta

Malli Oma
Lanka Novitan Hahtuvainen (100% villaa), Novita Kotiväki (100% merseroitua puuvillaa, n. 663 m/200 g) ja Heijastinnauhaa (1,5 mm leveätä, ostettu Ogelin Lankamaailma Nordiasta)
Menekki Hahtuvaista näihin yhteensä n. 3 g ja Kotiväkeä n. 2 g
Koko n. 4 cm x 5 cm


Nää lähti arvontapalkintojen mukana ylläreinä Jarnalle ja aNNa:lle :) Piti päästä kokeilemaan vähän huovutusta ja muutamaa muuta ideaa :)

Sydämet on huovutettu ensin huovutusneulalla piparimuotin avulla muotoonsa ja sen jälkeen märkähuovutin tiiviiksi. Kun sydämet oli kuivuneet, niin tein Kotiväellä pykäläpistot sydämen reunoihin ja sitten heijastinnauha etupistoilla vähän keskemmälle sydämen muotoon.

Viimeisenä sitten liimasin kontaktiliimalla rintaneulan kiinni taakse (ja langanpäät sen alle).

------

Lankavarasto: 12 969 g - 2 g = 12 967 g

Huovutusvilla: 100 g - 3 g = 97 g

5 kommenttia:

 1. Oih, olit ehtiny tehdä postauksen aiheesta just kun olin tulossa sua ihanasta paketista kiittämään <3 <3 Siellä oli jokaiselle jotakin kun mies ja lapset sai tikkarit =D ja mä kiinnitin laukkuuni tuon ihanan rintakorun <3

  Hassua että mä oon koko alkuviikon kans huovuttanu kutakuinkin samalla tyylillä :)

  VastaaPoista
 2. aNNa, hyvä jos ylläri oli mieleinen <3

  Musta tuntuu että kun sun blogia käy lukemassa, niin sä teet ihan tosi paljon kaikkea, siinä mielessä ei oo yhtään kummempaa jos me joskus satutaan tekemään samanlaisia hommia (mut kivoja yhteensattumia silti <3 )

  Ja hyvä että sydämelle löyty paikka!

  VastaaPoista
 3. Kiitos osallistumisesta arvontaan! :)

  VastaaPoista
 4. Kyselit peiton palojen yhdistämisestä :), muokkasin postausta tällä tavalla:

  Pyynnöstä muokattu 3.12.2010: seuraava pala on neulottu aina niin, että poimin päättelykerroksen (oikea puoli) jälkeen silmukat mustalla seuraavasta reunasta katkaisematta lankaa. Näin työ etenee spiraalimaisesti.

  Sitten tulee vastaan tilanne, jossa neuloin kaksi sivua yhtä aikaa (esim. neljäs pala - ensimmäisen palan reuna). Poimin aloitusreunan lisäksi myös ensimmäisen palan reunasilmukat, jotka neuloin mukaan neulomalla oikean puolen kerroksella aloitusreunan viimeisen silmukan oikein yhteen poimitun reunasilmukan kanssa. Nurjan puolen kerroksella neuloin sitten ko. silmukan oikein. Tässä tapauksessa sain parhaimman näköisen tuloksen toimimalla näin.

  Kysy lisää tarvittaessa, sähköpostiosoitekin löytyy blogin vasemmasta reunasta ylhäältä.

  Kiva, kun kiinnostaa :)

  VastaaPoista