maanantai 25. lokakuuta 2010

Viikonlopun tuotokset

Me matkustettiin viikonloppuna Pohjanmaalle isoäidin 8-kymppisille ja sain mä jotain matkalla tehtyäkin vaikka ajoin vähän, nukuin vähän ja söin herkkuja sitäkin enemmän.


Putkisukat
Malli Oma (uusimmassa Novitassa oli putkisukan ohje ja ideoin siitä meille oikeemman sukan)Lanka Novita 7 Veljestä (75% villaa, 25% polyamidia, n. 300 m/150 g)Menekki 30 gPuikot Koon 3½ sukkapuikotKoko Sukka on sopiva sekä meidän ½-vuotiaalle, että 3-vuotiaalle eli kengänkoot on jotain 17-24Tää on nyt sit eka joululahjaprojekti josta tuli kuva tänne, toivon että lahjan saajan äiti ei ehkä kävis kattomassa ohjetta (tai ainakaan keksimässä että sukat on heille). Putkisukka on helppo ja nopea kun kantapäät jää tekemättä :) Näitä teen varmasti myöhemmin lisää sekä omille, että muiden lapsille. Isompana kokona teen varmasti myös itelle yhet.


Perussukat

Malli
OmaLanka Novita 7 Veljestä (75% villaa, 25% polyamidia, n. 300 m/150 g)Menekki 32 gPuikot Koon 3½ sukkapuikotKoko n. 24


Nää sukat tein ihan omasta päästä sitä mukaa kun työ edisty. Sukassa on 32 silmukkaa, varressa 2o 2n resori, kantapäässä tiimalasikantapää ja kärkikavennukset on tehty nauhakavennuksena.


--------

Käytiin viikonloppuna Wettwrhoffilla Hämeenlinnassa ja Tuurin kyläkaupassa (eri päivinä tosin), reissusta tarttui mukaan 350 g joululahjoihin käytettäviä lankoja. JA sain tosiaan myös vähän kulutettua lankaa kun tein noita sukkia :D

Lankavarasto:

11 770 g + 350 g - 62 g = 12 058 g

2 kommenttia:

  1. Oot käyny kiepin meidän läheltä ku oot Keskisellä käyny ;) Mä kävin siellä tänään :) ..ja pari lankakerää lähti munkin mukaan :)

    VastaaPoista
  2. aNNa, me käytiin myös Seinäjoella :) Isoäidin juhlat oli ihan siinä Lakeudenristin kupeessa. Majotuttiin Lapualla.

    VastaaPoista