torstai 16. syyskuuta 2010

Tiskirätti sydämillä


Malli "Be My Dishcloth"
Lanka Hjertegarn Blend Bamboo (70% bambua, 30% puuvillaa, n. 150 m/50 g)
Menekki 22 g
Koko n. 20 cm x 22 cm
Puikot koon 3½ KnitPro 80 cm pyörö

Tiskirättitehdas on taas käynnissä :) Tää malli on ollu tuolla To do -listalla aika pitkään ja nyt sit päätin vihdoin ja viimein tarttua puikkoihin tän kanssa. Mutta tuttuun tapaan oli pakko taas jostain syystä tehä joku muutos ohjeeseen, eli reunukset on tehty eri värillä ku keskusta ja käytetty siis intarsia-tekniikkaa, eli parhaillaan oli 3 kerää lankaa kiinni työssä samaan aikaan. Tää malli on musta tosi nätti, mutta vaatis mun käsialalla kyllä ehdottomasti pienemmät puikot, jos siis tulevaisuudessa teen näitä lisää (tai muita ton ohjesivuston tiskirättejä), niin käytän koon 3 tai ehkä jopa koon 2½ puikkoja.

------------------------

Lankavarastoon tuli sellasia muutoksia, että mä en osaa pysyä pois lankakaupoista :D Mä nimittäin päätin tehä ihmisille ite joululahjat (tai ainakin yritän keretä) ja tästä syystä lankavarasto kasvoi 550 g:lla lankaa toissapäivänä (tähän tarttis sellasen punastelevan hymiön).

Tilanne tällähetkellä siis:

11 436 g - 22 g + 550 g = 11 964 g

------------------------

Sit mulla on harkinnan alaisuudessa liittyminen SO YOU THINK YOU CAN KNIT -neulehaasteeseen, mutta pelkään että jos liityn ni en saa niitä joululahjoja tehtyä... No lauantaihin on aikaa päättää osallistunko, vaiko enkö. Ja noista "tanssityyleistä" sanoisin ite, että Hip hop on se mikä kuvaa mua eniten (mietin myös Street:iä mut päädyin kuitenki Hip hop:iin).

4 kommenttia:

 1. Joululahjat on hyvä syy ostella lisää lankoja :D Osaatko enempää neuvoa tuon tiskirätin ohjetta? Osaisko tämmönen villasukan/lapasten kutoja tommosta tehdä? Näyttää tosi kivalta!

  Voittopaketti lähti muuten vihdoin matkaan, hope on mieleinen :)

  VastaaPoista
 2. aNNa mä lähetän sulle vaikka sähköpostia tosta ohjeesta, se on oikeesti tosi helppo, varsinkin jos tekee yhellä värillä.

  Ja paketti tuli postissa tänään, on mieleinen! :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla että tykkäsit :) Tä ottais ohjeistusta sähköpostiin oikein mielellään vastaan :)

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Eikö sulle aNNa tullu s-postia jo? Mä nimittäin lähetin ohjeen jo tollon 17. päivä. No mut pistän sit uudestaan nyt heti :)

  VastaaPoista