tiistai 2. syyskuuta 2014

Kesä on virallisesti ohi. The summer is over.

Mä oon ollut pitkään lomamoodissa kaikesta. Käsityöt, koulu, työt; vähän kaikki on ollu tauolla ja sivussa. Meillä on lähipiirissä sattunut ja tapahtunut paljon ikävää ja sen vuoksi en oo oikeen jaksanut tehdä mitään mistä olisi tänne mitään raportoitavaa. Parin viikon päästä mä olen virallisesti työtön ja palasin viime viikolla keskeneräisten opintojen pariin, lähipiirissä on sairastettu ja sairastetaan hyvinkin vakavasti.

Älkää käsittäkö väärin, käsitöitä on kyllä tullut tehtyä, mutta mikään ei ole valmistunut. Ei jotenkin ole keskittyminen riittänyt saattamaan mitään valmiiksi asti. Ehkä muun elämän keskeneräisyys ja tiedon odotus eri asioista heijastuu siihen, etten saa käsitöitäkään valmiiksi. Kuitenkin puikoilla/koukulla on tällä hetkellä lasten puuvillatakki, junasukat, muutama huivi, pienemälle tytölle poncho leikkeihin ja peitto joka on menossa hyväntekeväisyyteen.

Aikaa on myös kuluttanut mun liikuntaharrastukset. Alotin keväällä juoksukoulun ja reilu kuukausi takaperin päätin kokeilla tankotanssia, siitä asti oon käynyt tankoilemassa kerran viikossa. Molemmat lajit on huikeita. Niissä kehittyy huimaa vauhtia ja saa onnistumisen tunteita ihan pikkujutuista. Suosittelen.

Yritän nyt kuitenkin keskittyä ja saada teille jotain valmista tänne pian :)

-----

I've been on a summer mode from my crafts and other things in life for a while. Me, my family and my friends have been on a rough period, I lost my job and people have peen sick and even terminally ill. I also started school again. So my crafts have been a bit aside too.

Don't get me wrong. I've been doing crafts but I haven't finished anything in a while. But still my ufo's are a knitted cardigen for my son, train socks, a few scarfs, a poncho and a blanket for charity.

Also my time has been well spent with my other hobbies, running and pole dancing. I started a running school last spring and I tried pole dancing about five weeks ago (and have been going every week since). I really like them both. I get better every time and the filing is really good.

Anyway, I promise I'll try to get something finished soon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti