perjantai 6. syyskuuta 2013

Fazer Crisp Pita Bread / Hopottajat

Mä en muista enää mitä kautta oon alunperin lähtenyt mukaan näihin Hopottajiin, mutta perusideana on testata tuotteita (yleensä ilmaiseksi) ja jakaa arvio tuotteesta joko Facbookkiin (tai muuhun Someen) tai kertoa tuotteesta kasvotusten. Noni, sit asiaan. 


Tällä kertaa sain testattavaksi Fazer Crisp Pita Bread-pitaleipälastuja (http://www.fazer.fi/Brandit/Fazer-Crisp-Pita-Bread/). Lastuissa on ideana, että ne on enemmän aikuisille kuin lapsille tarkoitettuja, niissä on Hopottajien mmukaan jopa 40% vähemmmän rasvaa kuin tavallisissa perunalastuissa ja makuja on kolme: hapankerma & ruohosipuli, merisuola & mustapippuri ja chili. Ja lainatakseni tuotteiden mukana tullutta tekstiä "Rapean herkulliset uutuudet ovat täydellisen makuisia ja kokoisia pieneen naposteluun".


Paras maku musta oli hapankerman makuinen versio. Chili oli musta ehkä jopa himpun liian voimakas, se oli sen verran chilinen että mun olisi pitänyt syödä lastuja jonkun juuston tai dipin kanssa. Pakkauskoko oli pieni sipsipusseihin verrattuna (40g) ja ei siis riitä sellaseksi leffankatselu sipsipussiksi joka kaadetaan isoon kulhoon, mutta muutoin olin ihan tyytyväinen pieneen pussiin. Ei tullut ähkyä, mutta ei jäänyt ärsyttämään että loppuivat kesken (vaikka oli kyllä aika hikulla). Ei siis tuu ähky vaikka söis 2 pussia.

Hapankermaversio ja suola & pippuri tulevat varmasti päätymään mun ostoskoriin tulevaisuudessa, mutta chili jää luultavasti mun osalta sinne hyllyyn.
-----I'm in this thing called Hopottajat. We test stuff that the company sends us and tell what we think about it either on the Internet or face-to-face. t. I really don't know if these are available anywhere else than Finland so I'll translate what I rote above but I can't be sure that you'll find it at your local store if u don't live here.
The product is Fazer Crisp Pita Bread-pitabreadchips (http://www.fazer.fi/Brandit/Fazer-Crisp-Pita-Bread/). The chips are made more for adults than for kids. They have up to 40% less fat than regular potatochips. There is three flavours: sourcream & chive, seasalt & black pepper and chili. And to quote the text that came with the chips "Rapean herkulliset uutuudet ovat täydellisen makuisia ja kokoisia pieneen naposteluun" freely translated "The crispy and tasty new chips are perfectly tasty and a perfect size portion for a little snack".

I liked the sourcream best. The chili was a bit too hot for my taste. I had to eat them with goat cheese that I could swallow them. I dip might have done the same trick. The bags wernt big (40g) and so they are not for a group of people. I didn't become full but the portion wasn't so small that it would be irritating (but it was almost that small). I ate 2 bags and I still wasn't full.

I won't buy the Chili flavor but the two other flavors will end up in my shopping cart in the future.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti