tiistai 21. toukokuuta 2013

Kaisliksen hihat / Sleeves for KaislisLanka Novita Siiri (100% akryylia, n. 100 g / 145 m)
Menekki 158 g
Koko 5v (n. 115-120 cm)
Puikot Koon 5 mm virkkuukoukku

Mun piti äkkiä saada tehtyä isommalle typylle joku bolero tai hihatin kun tytöillä oli tänään kevätjuhla päiväkodissa ja paikalliselta lastenvaatekirpparilta ei löytynyt sopivaa (eikä kyllä niistä miljoonasta muustakaan kaupasta mitkä kiersin eilen). Päädyin ostamaan tavoistani poiketen ison kasan akryylilankaa ja virkkaamaan siitä.

Sain tekeleen ajoissa valmiiksi, mutta tänään oli niin kuuma päivä, että se oli ihan liian paksu. Kaivoin siis kaapista kuitenkin vanhan jo vähän pieneksi jääneen boleron, käärin siitä hihat vähän ylöspäin (2/3-hihoiksi) ja se sai kelvata :)

Ylpeä äiti väänsi jo vähän kyyneleenpoikasta silmäkulmasta kun mun tytöt oli niin ihanan hyviä siellä juhlassa.

-----


Yarn Novita Siiri (100% acrylic, 145 meters / 159 yards, 100 grams / 3.53 ounces, Bulky)
Yardage 229 meters / 250 yards
Size 5-year-old
Hook 5 mm / US H

My girls had a spring festival at their daycare today. I had to either buy or make a bolero or a shrug for my older daughter. The shops didn't have anything I would have wanted so I bought yarn and made one. I usually don't buy yarn that's whole Acrylic but I made an exception because I'm a bit short on cash.

The bolero was finished in time but it was really warm today and the bolero was too hot. So I took a old bolero which is small and rolled the sleeves up and used it.

My girls were really pretty and made mommy proud with their acts. I eaven cried a little.-----

Lankavarasto / Stash:

10 570 g - 158 g + 1 200 g = 11 612 g


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti