sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Muokattu Lanesplitter osa 2. / Modified Lanesplitter part 2.

Kirjoitin tekstiä jo piiiitkät pätkät ja julkaisinkin tekstin, mutta jostain syystä Blogger päätti poistaa (?) julkaisuni kokonaan. Löydän siitä muistijäljen Googlesta, mutta varsinaiseen tekstiin en pääse enää käsiksi edes Googlen välimuistin kautta. No ei muuta kuin kirjoittamaan uusiksi....

-----

I wrote about the skirt earlier today but for some reason it's not in blogger anymore. I can see a trace of it in Google if I try to search for it but I cant get to the whole text. Well I'll write it again.

-----

Tämä hame on ollut mulla jo pidempään tehtävien listalla. Varmaan parisen vuotta. Nyt kun mietiskelin että mitä teen noista Puron ja Huopasen jämistä, päädyin tähän mekkoon. Ensin tein ihan ohjeen mukaan, mutta koska 4 kerroksen mallikerta ei näyttänyt musta hyvältä niin muutin mallia sen verran että neuloin aina oikein neulosta.

Hameesta puuttuu kuminauha vielä vyötäröltä, mutta kerkeehän sen laittamaan sitten myöhemminkin. Varsinkin kun mekko ei meinaa mahtua nätisti päälle tän mahan kanssa ja kun ollaan muuttamassa ja vyötärökumpparit on jo pakattu ties mihin laatikkoon.

Meillä on tosiaan muutama muutto tulossa tässä seuraavan 2,5 - 3 kk aikana eli täällä saattaa olla välillä vähän hiljaista, ei siis pitdä huolestua. Tuun kuitenkin sitten takasin kun muuttohässäkät on ohi. Myytiin siis vanha asunto ja luvattiin luopua siitä helmikuun loppuun mennessä, uutta ostettaessa ei kuitenkaan saatu sitä vapaaksi kuin vasta maaliskuun lopussa, tästä johtuu se että muutetaan pari kertaa.


Lanka Novita Puro (100% villaa, n. 50 g / 100 m), Novita Huopanen ( 100% villaa, n. 100 g / 158 m)
Menekki 220 g
Koko
Puikot 5,5 mm

-----

This skirt has been on my To Do-list for a few years. And I ran in to it again when I was thinking about what to knit from my Huopnen and Puro scraps. I tried to knit as the pattern said but didn't like how it turned out so I modified it and knitted the whole skirt with garter stitch.

The skirt doesn't have an elastic waste band yet. I can't wear the skirt with my tummy and we are going to move a few times this spring (and I've packed the band already). So I'll add it later.

We sold our apartment and bought a new one. We promised that the new owner of our old apartment is going to get it in the end of February but we'll get our new apartment in the end of March. So I might not write for some time after the end on February. I'll still be coming back after the apartment changes :)Pattern Lanesplitter
Yarn Novita Puro (100% wool; 100 meters / 109 yards; 50 grams / 1.76 ounces; Bulky), Novita Huopanen (100% wool; 158 meters / 173 yards; 100 grams / 3.53 ounces; Super Bulky)
Size
Yardage 367 meters / 401 yards
Needles 5,5 mm / US 9

-----

Lankavarasto / Stash:

11 818 g - 220 g = 11 598 g

7 kommenttia:

 1. Tsemppiä muuttorumbaan! Raskasta puuhaa se muuttaminen on, mutta tuleepahan käytyä kerrankin kaikki tavarat läpi niin tietää taas mitä omistaa ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika paljon ollaan heitetty kaikkea turhaa pois :)

   Poista
 2. Kylläpäs on ihanat värit hameessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yllättävän kivasti värit tosiaan menee siihen nähden, ettei niissä oo mitään järjestystä vaan neulottu tasan siinä järjestyksessä kun jämät on tulleet keräkasasta käteen :)

   Poista
 3. Tosi mukavan näköistä tulee tuolla lailla :)

  VastaaPoista