keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Sateenkaarilaukku

Malli Ensiapulaukku kirjasta Stitch 'n Bitch - Koukussa, Virkkaajan käsikirja (ja täältä voi käydä vilkuilemassa ainakin kuvia muista vastaavalla ohjeella tehdyistä veskoista)
Lanka Novita Samos (50% puuvillaa, 50% akryyliä, n. 90 m/50 g) ja Novita Spektri Plus (60% viskoosia, 40% akryyliä, n.78 m/50 g)
Menekki 161 g
Puikot Koon 5 virkkuukoukku
Mä oon joskus aiemminkin yrittänyt tehdä tätä laukkua jostain toisesta langasta ja pienemmällä koukulla. Sillon turhauduin virkkaamiseen jostain syystä ja purin koko höskän.

Nyt mä oon sitten taas puolestani innostunut virkkaamisesta taas uudestaan (niinkuin varmaan huomaa viimeaikaisten virkkuiden määrästä :D ). Tää työ oli vähän sellanen päähänpisto tällä kertaa. Mä pyörittelin noita lankoja ton edellisen näistä tehdyn laukun jälkeen ja mietin että mitä ihmettä saan näistä tehtyä kun kaikkia värejä on vajaa kerä jäljellä. Mitään patalappuja/pannunalusia tms me ei just nyt tarvita, niin kävin tuolta Raverly:sta kurkkimassa, että mitä muut on näistä langoista tehnyt ja inspiroiduin sitten uudesta kesäkassista. 

Lankoja on vieläkin jäljellä epämääräsiä nöttösiä ja joudun sitten varmaan sortumaan johonkin lasinalusiin tai muihin "turhiin" tekeleisiin.

-----

Lankavarasto:

12 671 g - 161 g = 12 510 g

2 kommenttia: