torstai 10. helmikuuta 2011

Jalkaongelmia.

Mä olin viimeviikolla jalkaleikkauksessa ja en oikeen pääse bloggaamaan, kun en oikeen pysty istumaan koneella. Tätäkin korjottelen puhelimen nettiä käyttäen sohvalta (ja oon kiukkunen kun meillä ei oo läppäriä). Yks Norosta tehty huivi on valmiina, kunhan saan miehen nakitettua käyttämään kameraa, vaakaa ja tietokonetta mun puolesta (tai ku pystyn tekemään niitä ite) ni saatte kuvia ja lisätietoja tekeleestä. Virkkuukoukulla on palkintopipo ja yks patakinnas/patalappu, puikoilla kahet lapaset ja yhet villasukat ja parin huivin langat odottaa eli tiedossa on varmaan sitten muitakin valmiita esiteltäviä. Ja onhan mulla ykS ohjekin kirjotettavana ja on tässä tätä lunkisti ottoa edessä vielä muutama viikko ni varmaan niitä saa oikeesti tehtyäkin :)

Mä olin saanu myös tunnustuksen aNNa:n saltunraitti-blogissa, mutta sen haasteeseen vastaamiseenkin saattaa mennä hetki…

3 kommenttia:

  1. Voi =/ toivottavasti ei mitään vakavaa =/ Hirmusti parantumisia!! Jään odottamaan kuvia tuotoksista ;)

    VastaaPoista
  2. Jalkoihin tai käsiin kohdistuneet leikkaukset vaativat vähän kärsivällisyyttä parantumisvaiheessa käsityöihmisiltä ja liikkumaan tottuneilta :). Onnea nakitukseen :D.

    VastaaPoista
  3. Paranemista Sinulle. Minulle tehtiin aikanaan tekolonkka ja tiedän miten pitkäveteistä toipuminen on. Läppäri olisi Sinulle kova juttu.

    VastaaPoista