maanantai 17. tammikuuta 2011

Enon sukat


Lanka 7 Veljestä (75% villaa, 25% polyamidia, n. 300 m/150 g)
Menekki 136 g
Koko mies
Puikot koon 3½ sukkapuikotEno oli pyytänyt vähän ennen joulua, että tekisin hänelle sukat ja lapaset. Sukat on saatu vihdoin valmiiksi. Tää malli on ollu odottamassa vaikka kuinka pitkään tuolla To do-listalla ja nyt oli hyvä sauma kokeilla. Koon kanssa oon vähän hakusessa, mutta toivotaan että vastaanottaja on tyytyväinen arvioituun kokoon. Tein sukkaan tiimalasikantapään, mutta käytin vahvistettua neulosta siinä, yllättävän hyvin kantapäät sai noinkin tehtyä. Vähän joutu sivusta kursimaan löyhiä silmukoita kasaan, mutta sitä ei onneksi huomaa ulospäin :)

-----

Mä ostin näitä sukkia (ja tulevia lapasia) varten 2 kerää harmaata seiskaveikkaa. Sen lisäksi ostin tosta lähi Prismasta alennuksesta Novitan ticoticoa 3 kerää, eli lankavarasto on kasvanu enemmän ku kulunu viimeaikoina (saatoin mä myös tilata eBaysta yhen kokeilukerän Noron Sekku-lankaa samalla kun tilasin bambusukkapuikkoja ja virkkuukoukkuja).

-----

Lankavarasto

13 248 g + 600 g - 136 g = 13 712 g

-----

Vielä on aikaa osallistua arvontaan! ;)
(ks. 9.1.2011 julkaistu teksti lisätietoja varten)

1 kommentti:

  1. Polttotestistä esim. osoitteessa http://www.lindrix.com/fabcontent.html. Polttamalla pätkän lankaa voit palamistavasta, liekin väristä ja hajusta päätellä mitä kuitua se voisi olla esim. villa palaa tuhkaksi, akryyli sulaa möykyksi.

    VastaaPoista