tiistai 9. marraskuuta 2010

Isomman typyn synttärit oli ja meni.


Meillä vietettiin viikonloppuna synttäreitä sekä lauantaina ja sunnuntaina. Käsityöt on ollu tauolla useemman päivän sen takia. Ensin laitettiin asunto lopullisesti kuntoon (siis tapetoitiin, laitettiin listoja, vaihdettiin huonekalujen järjestystä, siivottiin sisällä ja parvekkeella jne), sitten mä leivoin 2 kakkua, 4 pellillistä muffinsseja ja mies teki suolaset tarjottavat. Tässä ois siis näitä tuotoksia leipomispäivältä.

Ohjeet oli sekotus kinuskikissaa, kakkusankaria, kakkukatrillaa ja omia sovelluksia työn edetessä. Kakun täytteenä oli suklaata, kermaa ja tuorejuustoa. Cupcaket (suklaiset) on päällystetty kakun täytteellä ja toiset kermalla. Ihan ite väänsin typyn kakkuun ton Hello Kitty-naaman sokerimassasta ja ääriviivat yritin saada mahollisimman selvästi sellasetta pursotettavalla koristeaineella (enks mä oo hyvä kertoo mitä oon käyttäny :D ) mut varmasti pääasia on että Kaisla ite päätti millasen kakun se halus ja mä pystyin edes jotenkin onnistumaan tehtävässä :)

-----------

Vähän sitten itse blogin aiheeseenkin liittyen, mä nimittäin kävin Novitan liikkeessä vähän hakemassa II-laatusta 7 Veikkaa miehen saapassukkiin, 550 g makso reilu 8 €. Siitä saa parit sukat tehtyä, mutta enhän minä langanhamstraajana voinu vastustaa kiusausta...

Lankavarasto:

11 919 g + 550 g = 12 469 g

3 kommenttia:

 1. Kakku oli varmasti päivänsankarin mieleen, hienolta näyttääkin.

  Meikällä alkaa olla lankavarasto ja pahasti alle 10 kiloa...

  VastaaPoista
 2. wau, olipas hieno kakku!! :) harmi ettei me nyt sit päästy tulemaan.. :(

  VastaaPoista
 3. Wohow mikä kakku!!! Upea!! Kyllä on synttärisankarin kelevannu :)
  Ja kyllä, tekovaiheiden kommentointi oli oikein sujuvaa :D

  Kiitos huippuideoista mun blogissa <3 <3

  VastaaPoista