maanantai 23. elokuuta 2010

Vaippaa pukkaa


Malli Fern & Faerie vähän muokattuna (vyötäröresorissa oli vähän vähemmän silmukoita ku koon mukaan ois pitänyt ja lisäsin sit heti silmukoita kun sileä neule alkoi)Lanka Monivärinen: Schachenmayr Wash+Filz-it! multicolor fine (100% villaa, n. 100 m/50 g) Punainen: Novita Huopanen (100% villaa, n. 157 m/ 100 g, tehtaanmyymälästä ostettua II-laatua)Menekki 75 gKoko Medium (6-12 kk)Puikot koon 4 sukkapuikotHyvin taas menee tää vanhojen töiden tekeminen loppuun ennenku alotan uusia, mutta menkööt.

Viikonlopun tuotoksena pienemmälle mukelolle uus villavaippa. Oon tehnyt samalla ohjeella vaipan ennenkin ja käytin nyt (niinkuin sillonkin) ohjeesta poiketen vaan koon 4 puikkoja. Ja edellinen vaippa oli oikeen hyvä, mutta vyötäröresori on lörpsähtänyt käytössä joten nyt tähän isompaan kokoon tein vähän kapeemman vyötärön ku ohjeessa oli (ja myös n. 1cm pidemmän kuin ohjeessa). Tässä vaipassa käytin myös 3 puikon päättelyä niinkuin edellisessäkin.
Näillä näkymin näitä tulee vielä lisää, koska malli on oikeesti ollu meille käytössä tosi hyvä. Saa nähä uskallanko kokeilla mallia kaksinkertasesta hahtuvasta vai vaan noista huopautuvista langoista. Molempia ois kaapit pullollaan :) Mutta onneks myös vaippojen käyttäjä on on oikeen tehokasta ja kasvavaa sorttia eli langoille on varmasti käyttöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti