maanantai 23. elokuuta 2010

Lankaa on.


Päätin nyt vihdoin ja viimein punnita lankani. Siis kaikki kerät, keskeneräisissä töissä olevat langat, vyyhdit, jämälangat, hahtuvat, jne. Ja onhan sitä. TARPEEKSI (ainakin vähäksi aikaa ;) ). Lankaa löytyy lipastoista, kaapeista, muovipusseista, paperikasseista, sohvapöydältä, lattialta ja jopa kirjahyllyjen päältä. Tällä hetkellä mun lankavarastojen kokonaispaino on 11686 g. Sen lisäksi löytyy 2 kiekkoa Novitan hahtuvaista eli 100 g huovutusvillaa.

Yritetään pitää kirjaa langan kulumisesta (ja mahdollisesta lisääntymisestä). Pidetään peukkuja että varastoja saa pienemmäksi, että on sitten taas syytä ostaa uusia ihanuuksia :)

2 kommenttia:

  1. No lankaa todella löytyy jos jonkinlaista 8) Mitäs siellä on suunnitelmissa seuraavaksi tehdä??

    VastaaPoista
  2. Yritän nyt sinnikäästi olla alottamatta mitään uutta ennen ku vanhat on valmiita (ja voit kuvitella kuinka hyvin tää onnistuu). Mulla on tekeillä yks liivimekko isommalle tytölle, yksi fifi, yhet tossut, vaippoja, tiskirätti ja pari peittoa (toinen on jämälankaprojekti). Siitä huolimatta mä vähän väliä selailen tota To do-listaa ja pohdin että mikäs työ ois hyvä alottaa seuraavaksi :D

    VastaaPoista