perjantai 5. helmikuuta 2010

Ensimmäinen RevontuliMun eka Revontuli pingotettuna (pitäis varmaan imuroida mattoa välillä :) ) ja sen jälkeen. Lankana Novitan tico tico, jota kului sellaset 115g. Mä käytin puikkoina kokoa 4½.

Huivista ois ehkä saanut tehä vähän isomman, mutta ekaksi Revontuli-huiviksi oon ihan tyytyväinen. Onpahan "to do"-listalla yks asia vähemmän taas... Olen myös tyytyväinen siihen kuinka "nopeasti" sain jotain tällästä isompaa valmiiksi (toisinsanottuna tein vaan vähän muita töitä välissä), vajaa viikko siinä vierähti.

Loppua kohden toi kävi vähän ykstoikkoseksi, mutta toisaalta ohje oli helppo seurattava ja sitä ei tarvinnut seurata kokoajan. Ja jos joskus vielä teen toisen Revontulen (niinkuin varmasti teen), niin käytän sitten kyllä jotain paksumpaa lankaa.

5 kommenttia:

 1. Onpa kaunis revontuli! Mullakin se on to do-listalla ollut jo pitkään, mutten ole uskaltanut tarttua tuumasta toimeen... Mutta tämä postauksesi rohkaisee yrittämään :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että mä osaan rohkasta tekemään käsitöitä :)

  Mulla on tuolla kaapissa esim yks fifi kesken ja se on musta paljon vaikeempi seurattava se ohje kuin tämä (tai siinä joutuu jotenkin miettimään muka enemmän kun tässä), toisaalta siihen vaikuttaa varmaan paljon myös lanka, tota tico ticoa oli kuitenkin heloppo purkaa ja siitä näkee helposti jos on tehny jonkun virheen, mutta kaapissa odottava keskeneräinen fifi on tekeillä mohairista, jossa pörrösyys vaikeuttaa ihan huomattavasti sitä tekemistä...

  VastaaPoista
 3. Todella kauniit värit on huivissa!

  VastaaPoista